عاشقة الزهور *****
المشاركات : 75737
العمـر : 41
المزاج :
الدولة :
المهنة :
الهواية :
التسجيل : 09/03/2009
النقاط : 101796
التقييم : 846
| موضوع: طريقة عمل فيليه السمك الحار الإثنين أبريل 09, 2012 7:32 pm | |
| <H1 style="TEXT-ALIGN: center; MARGIN: auto"> فيليه السمك الحار المقادير:
- 4 قطع سمك فيليه
- عصير ليمونة
- حبة بصل مفرومة
- 2 ملعقة زيت زيتون
- ملعقة صغيرة كمون
- ملعقة صغيرة بهارات
- 2 حبة طماطم مفرومة
- 2 فصوص ثوم مفرومة
- ملعقة صغيرة شطة أو فلفل أحمر حامي
- ملح وفلفل
الطريقة: 1- حطي البصل والطماطم والفلفل الحامي والثوم في طاسة وشوحيهم في الزيت لحد ما الصلصة تتسبك. 2- تبّلي السمك بالليمون والكمون وملح بسيط وفلفل أسود وبهارات وحطيه في الفرن لمدة 10 دقائق على درجة حرارة متوسطة. 3- تبلي الصوص بالملح والفلفل والكمون، وبعد ما تطلّعي السمك من الفرن حطي عليه الصوص، أو ممكن تخلّي الصوص لوحده. 4- ممكن تقدّمي السمك بالصوص مع رز سمك، وبالهنا والشفا </H1> | |
|
زهرة على جبين القمر *********
المشاركات : 18362
العمـر : 31
المزاج :
الدولة :
التسجيل : 25/11/2011
النقاط : 27035
التقييم : 1183
| موضوع: رد: طريقة عمل فيليه السمك الحار الإثنين أبريل 09, 2012 10:31 pm | |
| | |
|
عاشقة الزهور *****
المشاركات : 75737
العمـر : 41
المزاج :
الدولة :
المهنة :
الهواية :
التسجيل : 09/03/2009
النقاط : 101796
التقييم : 846
| موضوع: رد: طريقة عمل فيليه السمك الحار الثلاثاء أبريل 10, 2012 4:47 pm | |
| | |
|